Välkommen!

Beatebergs Tapetserarverkstad ligger som namnet antyder i den natursköna byn Beateberg i Töreboda kommun och jag som driver företaget heter Valborg Axelgren. Under min utbildning till möbeltapetserare vid den välrenommerade skolan Hantverkscentrum i Tibro, fick jag verkligen lära mig yrket från grunden. Idag behärskar jag därför de flesta förekommande tekniker; från att restaurera halmstoppningar på antika möbler till att nytillverka moderna stoppningar i polyeter.


Förutom att stoppa om och klä om möbler, åtar jag mig även alla typer av näraliggande uppdrag. Att laga båtkapell, sy armstödsskydd till favoritsoffan och ge bilsäten ett nytt liv, är bara några exempel på vad jag som tapetsör kan utföra till ett mycket förmånligt pris.

Något som på kort tid har blivit mycket uppskattat, är mina egentillverkade barnfåtöljer. Vilket kanske inte är så konstigt om man betänker det faktum att jag kan färdigställa dessa bedårande barnmöbler till en bråkdel av ordinarie butikspriser.
Hur delaktig du själv vill vara i utformningen, är helt upp till dig. Många av mina kunder tycker dock att det är väldigt roligt att få botanisera fritt bland mina vackra kvalitetstyger och egentillverkade knappar, för att på så sätt designa sin egen, unika barnmöbel. Till skillnad från massproducerade möbler, riskerar heller aldrig en klassisk och högkvalitativ barnmöbel att bli omodern. Tvärtom - en öronlappsfåtölj i miniformat, är en kär klenod för många generationer att njuta av.

Varmt välkommen till mig med din förfrågan!
© BeatebergsTapetserarverkstad 2010